Επαναστατική μέθοδος νικά τη λευχαιμία
Φεβρουάριος 17, 2016
A Wonderfully Illustrated 1925 Japanese Edition of Aesop’s Fables by Legendary Children’s Book Illustrator Takeo Takei | Open Culture
Φεβρουάριος 17, 2016

Τα γραπτά μένουν…

Το βίντεο με τον σεκιούριτι και τον Αφρικανό μετανάστη στον σταθμό του Ηλεκτρικού στην Κηφισιά έγινε viral τις προηγούμενες ημέρες και άνοιξε πολλές συζητήσεις. Η καταγραφή του περιστατικού από μια γυναίκα έφερε στο προσκήνιο, πέρα από τη συμπεριφορά του εν λόγω υπαλλήλου, γενικά τη ρατσιστική συμπεριφορά πολλών συμπολιτών μας. Τα social media γέμισαν ασχήμια.

Θέση πήρε και η κυρία Παπαγγελή (γνωστή από τις διαφημίσεις του πόσιμου κολλαγόνου). Η εν λόγω κυρία αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, συγκεκριμένα από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Από τα φοιτητικά χρόνια της υπήρξε ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μετέπειτα της ΟΝΝΕΔ.

ελλι

Έκανε ρεπορτάζ -φαίνεται- και αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για ύποπτο (για ποιο πράγμα) λαθρομετανάστη, ο δε υπάλληλος έκανε το καθήκον του και αυτή, τελεία και παύλα, δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσει τον ΗΣΑΠ, καθώς πρόκειται για ένα επικίνδυνο και ανασφαλές μέσο.

Ευτυχώς που μας το είπε για να το μάθουμε κι εμείς. Μια μεγάλη βαλίτσα είναι πράγματι πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να φυλαγόμαστε, να έχουμε ίσως και τον προσωπικό μας σεκιούριτι για να κάνουμε τη διαδρομή Κηφισιά – Πειραιάς, που σε βαθμό επικινδυνότητας πρέπει να ξεπερνά το Παρίσι – Ντακάρ (τουλάχιστον).

Edit: Η κυρία Παπαγγελή, αν και πολλοί έκαναν like στο ποστ της και ενθουσιώδη σχόλια, τελικά το διέγραψε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *