Τέσσερα χρόνια χωρίς την Amy Winehouse
Ιούλιος 23, 2015
Ο Σπαλιάρας έριξε το twitter
Ιούλιος 24, 2015

Τέλος ο Λάτσιος από τον ΑΝΤ1

λατσιος

Μετά τον Ανδρέα Παναγόπουλο από το τμήμα των ειδήσεων, την πόρτα της εξόδου από τον ΑΝΤ1 είδε και ο Γιάννης Λάτσιος. Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του επί σειρά ετών διευθυντή Προγράμματος του καναλιού έχει ως εξής:

untitled

«Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας ο ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του Σταθμού, αποφάσισαν από κοινού την λήξη της συνεργασίας τους.

Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στην δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats, την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της μυθοπλασίας στο κανάλι.

Ο ΑΝΤ1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Είναι το λιγότερο αστείο πάντως το γεγονός ότι το τελευταίο δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού αφορά τα δύο νέα βιβλία της σειράς «Μάικ ο Φασολάκης» και δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο νέο κύμα αποχωρήσεων στελεχών του ομίλου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *