«Όχι» στο κρέας στα κάρβουνα!
Νοέμβριος 15, 2015
Το σπήλαιο του Πανός και η νίκη στη μάχη του Μαραθώνα
Νοέμβριος 16, 2015

Όψεις του Φανταστικού 2015-16

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 12-13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Έρχονται οι Όψεις του Φανταστικού 2015-2016 στην Αθήνα! Το ένα και μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα (η σελίδα στο Facebook) για τη λογοτεχνία του φανταστικού, η εκδήλωση που έγινε θεσμός από την αγάπη του κόσμου, έρχεται με δεκάδες συγγραφείς και βιβλία άλλη μια φορά για να σας ταξιδέψει στα σαγηνευτικά μονοπάτια της!

οψεισ

Οι εκδηλώσεις Όψεις του Φανταστικού στην Αθήνα θα φιλοξενηθούν το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Bullet Café Club (πρώην Bat City), λεωφόρος Αλεξάνδρας 11!
Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου και της φαντασίας στην Αθήνα από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Τις Όψεις του Φανταστικού αρχίσαμε να τις διοργανώνουμε από το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικό θεσμό για τη λογοτεχνία του φανταστικού. Έναν θεσμό που σε συνδυασμό με τα Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven, τις Λογοτεχνικές Λέσχες για τη Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές, τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού Θρύλοι του Σύμπαντος και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα.

* Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί κληρώσεις με πλούσια δώρα. Φυσικά, θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία που θα παρουσιαστούν και θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές και θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ universe-pathways.blogspot.gr universepaths@yahoo.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.