Οι ταινίες της εβδομάδας
Οκτώβριος 29, 2015
Χορτόσουπα, τη ζητάει ο καιρός!
Οκτώβριος 30, 2015

Οικονομικά βιβλία από δεύτερο χέρι – Πού θα τα βρείτε

B

books_

Αν αγαπάτε το διάβασμα και σας συναρπάζει να αγοράζετε καινούργια βιβλία, αλλά πλέον δεν βγαίνετε οικονομικά για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας συνήθεια, η λύση μπορεί να βρίσκεται στα μεταχειρισμένα.

Η αγορά βιβλίων από δεύτερο χέρι τείνει να γίνει κομμάτι της ελληνικής καθημερινότητας, αν κρίνει κανείς από τις ολοένα και περισσότερες επιλογές που προσφέρονται στους αναγνώστες. Στην Αθήνα, για παράδειγμα, πολλά από τα παραδοσιακά παλαιοβιβλιοπωλεία, προσφέρουν στους πελάτες τους σε μειωμένες τιμές και νέες εκδόσεις μεταχειρισμένων βιβλίων. Αλλά και στο διαδίκτυο, η αγορά χρησιμοποιημένων βιβλίων φαίνεται να «εξαπλώνεται» μέρα με τη μέρα.

Πού μπορείτε να βρείτε βιβλία από «δεύτερο χέρι»

Σε πολλά από τα «κλασικά» παλαιοβιβλιοπωλεία της πρωτεύουσας θα βρείτε μεταχειρισμένα βιβλία, ακόμη και πρόσφατων εκδόσεων. Το Second hand books (Ραγκαβή 53, Γκύζη, 210-6470895), το Παλαιοβιβλιοπωλείο Νίκος Χρύσος (Χαριλάου Τρικούπη 63, 210-3631821), το Old books (Μαυρομιχάλη 20, 210-3614897) και ο Βιβλιοχαμός (Γενναδίου 5-7, 210-3824629) είναι μερικά μόνο από εκείνα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής, προσφέροντας φθηνά βιβλία από δεύτερο χέρι, διαθέτοντας περισσότερους από 30.000 τίτλους για να επιλέξετε εκείνα που σας ταιριάζουν.

Αλλά και μέσω του διαδικτύου έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και να αγοράσετε μεταχειρισμένα βιβλία που επιθυμείτε να διαβάσετε. Δεν έχετε παρά να «επισκεφτείτε» το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του Θωμά, στο www.thomasbooks.gr, ή τον ιστότοπο της Βιβλιοχώρας, στο www.bibliohora.gr, καθώς και στη σελίδα των Σπάνιων βιβλίων, στο www.spaniabiblia.gr.

http://www.nez.gr/οικονομικά-βιβλία-από-δεύτερο-χέρι/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *