Γκάτζετ-ρουφιάνος στο σεξ
Αύγουστος 1, 2016
Χάλκινο μετάλλιο η Άννα Κορακάκη στο Ρίο
Αύγουστος 7, 2016

Ξεκατινιάσματα

Απίστευτα ξεφτιλίκια για τα λεφτά, τα αυτοκίνητα, την καλοπέραση. Μεγάλη φασαρία και εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ για τον βίο της πρώην κυρίας Fresh, του Κρασσά και της Βίκυς Καγιά μέσα στο κατακαλόκαιρο. Τα λεφτά της διατροφής δεν φτάνουν, οι δικηγόροι έχουν βγάλει τα τεφτέρια και μετράνε τα νούμερα και στα δικαστήρια οι δικαστές ασχολούνται με τον πολυτελή τρόπο ζωής των αντιμαχόμενων πλευρών.

Στενοχωριέμαι επειδή εμπλέκονται παιδιά, τα οποία δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά και επειδή έχει πεθάνει ο Δημήτρης Ψαθάς. Θα μπορούσε να γράψει πάρα πολύ ωραίες ιστορίες από τις δικαστικές αίθουσες, αποτελούν μεγάλη πηγή έμπνευσης.

«Δεν έχουμε καταλάβει τι ποσό ζητάει η κυρία Μπάρλα (σ.σ.: πρώην σύζυγος Κρασσά). Ζητάει και μια Μερσεντές! Εδώ κινδυνεύει πλέον η διατροφή της νέας του οικογένειας, που είναι και ο πυρήνας του συνόλου της οικογένειάς του. Μιλάμε για οικονομική εξόντωση του Ηλία Κρασσά. Η πρώην σύζυγός του δεν μπορεί να δεχτεί τη νέα οικογένεια και χρησιμοποιεί τα παιδιά για τον σκοπό αυτό» είπε ο συνήγορος του επιχειρηματία με τα πανάκριβα ζαχαροπλαστεία.

Ο Κρασσάς και ο υπάλληλος των 500 ευρώ!

Μια συνέταιρός του στην αλυσίδα ζαχαροπλαστείων υποστήριξε: «Οι δουλειές έχουν πέσει, έχουν μειωθεί, δεν είναι όπως παλιά τα πράγματα. Ο Ηλίας με τη νέα του οικογένεια μένει σε σπίτι με πολύ χαμηλότερο ενοίκιο από εκείνο που έχει εξασφαλίσει για τα παιδιά του. Ο άνθρωπος παίρνει 5.000 ευρώ με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, η οποία δεν είναι δική του, αλλά είναι ανώνυμη εταιρεία». Περιέγραψε μάλιστα το δράμα του επιχειρηματία: «Το άγχος του Ηλία είναι απερίγραπτο. Αφού είναι το μεταξύ μας αστείο στο μαγαζί! Λέμε πως ούτε υπάλληλος των 500 ευρώ δεν έχει τόσο άγχος να τα καταφέρει οικονομικά κάθε μήνα»!

Είναι προφανές ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Τους έχουν απορροφήσει τόσο πολύ η κοσμική ζωή, η επίδειξη της οικονομικής άνεσής τους, η καλοπέραση και οι υλικές απολαύσεις που έχουν ισοπεδώσει τα πάντα. Φτάνει η κυρία συνεταίρος να εξομοιώνει τον Κρασσά με έναν άνθρωπο που παίρνει 500 ευρώ και πρέπει να ζήσει την οικογένειά του. Εκτός αν νομίζει ότι μπορεί να χορτάσει ο κόσμος βλέποντας τις φωτογραφίες της λαμπερής Βίκυς Καγιά από τη Μύκονο και τις εντυπωσιακές βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων Fresh.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *