Μανιτάρια αλά Τραμπ
Οκτώβριος 4, 2018
Ηλεκτρονικό αναγνωστήριο από την Εθνική Βιβλιοθήκη
Νοέμβριος 5, 2018

Μαγειρικές, ταξίδια και βιβλία

Χθες το βράδυ έβλεπα στην τηλεόραση την ταινία του Τζον Φαβρό «Chef». Εντάξει, έχω δει και καλύτερες με μάγειρες, αλλά αυτή είχε και ένα ωραίο road trip, από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες, με στάσεις σε Νέα Ορλεάνη και Τέξας.

Κι αφού έπαθα τη σχετική σιελόρροια (ειδικά εκεί με το αργοψημένο γουρούνι, που εννοείται ότι μου θύμισε τη δική μας γουρνοπούλα), πήρα το βιβλίο που διαβάζω (άρχισα τον κύριο Κόνολι, τον Ιρλανδό, το βιβλίο «Κάθε νεκρό πράγμα», από τις Εκδόσεις Bell) να δω τι κάνει εκείνος ο ταλαίπωρος ο Τσαρλς Πάρκερ, που του έσφαξαν τη γυναίκα και την κόρη.



Και κάποια στιγμή το στόρι μεταφέρεται στη Νέα Ορλεάνη, κι ένας τύπος πίνει cafe au lait και τρώει μπενιέ στο διάσημο -απ' ό,τι είδα- Cafe Du Monde. Μπενιέ έφαγαν στην ταινία που έβλεπα λίγη ώρα νωρίτερα ο μπαμπάς και ο γιος, πόσες συμπτώσεις να αντέξω νυχτιάτικα, μου λέτε;
Είδα κι ένα βιντεάκι πώς φτιάχνονται τα γλυκάκια αυτά, και σελίδα τη σελίδα, φωτογραφίες, κείμενα κ.λπ., ξημέρωσε. Αυτά παθαίνω...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.