Πωλητήριο στο σπίτι όπου μεγάλωσε ο Χάρι Πότερ
Σεπτέμβριος 19, 2016
Best photobomber ο Τομ Χανκς
Σεπτέμβριος 26, 2016

Η Κιμ Καρντάσιαν για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Ήρθε η στιγμή που η Κιμ Καρντάσιαν πλήρωσε για κάτι και κόντρα στη φιλοσοφία της δεν πληρώθηκε. Ο λόγος όμως ήταν ιερός. Η «σταρ του τίποτα» έδωσε χρήματα για να δημοσιευτεί ολοσέλιδη καταχώριση στην κυριακάτικη έκδοση των «New York Times» και να πάρει θέση στο ζήτημα της γενοκτονίας των Αρμενίων. Η Καρντάσιαν ποτέ δεν έκρυψε την καταγωγή της και πάντα προσπαθεί να φέρνει στην επικαιρότητα το ζήτημα της γενοκτονίας

Από το βήμα αυτό η Καρντάσιαν επιτέθηκε σε μία άλλη αμερικανική εφημερίδα, τη «Wall Street Journal», στην οποία είχε δημοσιευτεί καταχώριση υπέρ της μη αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων. «Τα ψέματα κάνουν πάντα καλά πρωτοσέλιδα και τα καλά πρωτοσέλιδα φέρνουν πωλήσεις περιοδικών. Αυτό είναι κάτι που εγώ και η οικογένειά μου έχουμε συναντήσει συχνά στο παρελθόν και πάντα το αφήναμε να περάσει» γράφει η Καρντάσιαν. «Αλλά όταν άκουσα για αυτή την ολοσέλιδη διαφήμιση των αρνητών της γενοκτονίας των Αρμενίων στη “Wall Street Journal” δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι» (αναφέρεται στην αμφιλεγόμενη διαφήμιση της «WSJ» στις 24 Απριλίου, Ημέρα Μνήμης για τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους).

«Αν αρνείσαι το παρελθόν σου, διακινδυνεύεις το μέλλον σου. Πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι, αν η Τουρκία είχε αναλάβει τις ευθύνες της για τη γενοκτονία των Αρμενίων, αν οι Τούρκοι είχαν επανορθώσει, δεν θα είχε συμβεί το Ολοκαύτωμα των Εβραίων» έγραψε.

Τη δημοσίευσή της στους «New York Times» υποστήριξε συνυπογράφοντας το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αρμενίων.

kardasian2

Τον Απρίλιο του 2015 η Κιμ Καρντάσιαν, η αδερφή της Κλόι και άλλα μέλη της οικογένειας ταξίδεψαν στην Αρμενία και είχαν επίσημες συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας (φωτογραφία), καθώς η Καρντάσιαν σκέφτεται τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τους 1.500.000 Αρμένιους που υπολογίζεται ότι σκότωσαν οι Τούρκοι μεταξύ 1915-1917.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *