Μαγειρικές, ταξίδια και βιβλία
Οκτώβριος 17, 2018
Ladies, αυτός είναι ο Sexiest Man Alive
Νοέμβριος 6, 2018

Ηλεκτρονικό αναγνωστήριο από την Εθνική Βιβλιοθήκη

Μια βόλτα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι πάντα μια καλή ιδέα, ειδικά αν τη συνδυάσετε με κάποια από τις πολλές δραστηριότητες που οργανώνονται για το κοινό. Η Εθνική Λυρική Σκηνή από τη μία και η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος από την άλλη αποτελούν ασφαλώς πόλο έλξης. Τα καλά νέα είναι ότι πλέον μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της Βιβλιοθήκης και από μακριά, από το σπίτι σας, για παράδειγμα. Κι αυτό γιατί στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της, προσφέρει στο κοινό πιλοτικά το ηλεκτρονικό αναγνωστήριο, μία νέα ψηφιακή υπηρεσία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πιστοποιημένους χρήστες να διαβάζουν δωρεάν ελληνόγλωσσα ηλεκτρονικά βιβλία, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone τους.

Η δημιουργία και η λειτουργία του ηλεκτρονικού αναγνωστηρίου εντάσσεται στο πλαίσιο του Σχεδίου Υλοποίησης Μετεγκατάστασης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που εκπονείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Η συλλογή του ηλεκτρονικού αναγνωστηρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος περιλαμβάνει βιβλία ευρείας αναγνωσιμότητας, με έμφαση στους τομείς της λογοτεχνίας, της ιστορίας, των τεχνών, των επιστημών, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος.

Το ηλεκτρονικό αναγνωστήριο σε αριθμούς

* Περισσότεροι από 2.500 τίτλοι

* Από 14 ελληνικούς εκδοτικούς οίκους

* Κάθε πιστοποιημένος χρήστης μπορεί να κατεβάσει ταυτόχρονα έως 3 ηλεκτρονικά βιβλία, για 20 ημέρες το καθένα, με δικαίωμα ανανέωσης.

Η διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου είναι: ereading.nlg.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *