Ένα μωρό στο «Big Bang Theory»
Φεβρουάριος 12, 2016
Λίγο από όλα
Φεβρουάριος 13, 2016

Δεν βρέχει, σας φτύνουν

Το πάλαι ποτέ αξιόπιστο και έγκυρο

«ΒΗΜΑ και η κατάντια του Τύπου

Στον ΒΗΜΑτοδότη διαβάζουμε:

Για να είστε καλά ενημερωμένοι: Αυτό το Ινστιτούτο Φλωρεντίας που επικαλείται ο Ν. Παππάς δεν υπάρχει, όσο κι αν έψαξα, ως αξιόπιστος, αναγνωρισμένος φορέας στον παγκόσμιο τηλεοπτικό χάρτη. Γι’ αυτό άλλωστε και η «μελέτη» που επικαλείται δεν έχει συγγραφείς, ιδιότητες και υπογραφή. Το μόνο που υπάρχει, σύμφωνα με τις πηγές μου, είναι μια εργασία ενός πολίτη ελληνικής καταγωγής που έγινε για λογαριασμό της κυβέρνησης, για να βολέψει τις «επιθυμίες» του αρμόδιου υπουργού. Γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει δημοσιευθεί στη Διαύγεια ούτε καν το κόστος που πλήρωσε το Ελληνικό Δημόσιο για τη μελέτη αυτή!

Δεν γνωρίζω πόσο καλά έψαξε ο δημοσιογράφος του ΔΟΨ. Μάλλον όχι πάρα πολύ. Ξέρετε τώρα, βαριόταν, μπορεί να είχε κανονίσει κάτι και βιαζόταν να δώσει τη στήλη του, τα λόγια του παπά (όχι του υπουργού Παππά), δεν βρήκε τίποτα ο άνθρωπος. Διευκρινίζει βεβαίως «ως αξιόπιστος, αναγνωρισμένος φορέας στον παγκόσμιο τηλεοπτικό χάρτη». Γιατί μόνο με αξιόπιστους ασχολείται το «ΒΗΜΑ», όπως είναι και το ίδιο. Να θυμίσουμε αυτό:

TO%20BHMA

Ή πολύ πρόσφατα αυτό. Γιατί κάνουν ρεπορτάζ οι άνθρωποι, αλλά καμιά φορά αυτό περιλαμβάνει ανακρίβειες και αναλήθειες, και πού να τρέχουμε τώρα…

194033g-agoge-katrougkalos-bema-

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας υπάρχει, προφανώς. Τώρα, αν συμφωνούμε ή αν μας βολεύει η μελέτη του Πιερ Λουίτζι Πάρκου, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Θα μας το αναλύσουν οι ειδικοί σε όλα δημοσιογράφοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *