Τηλεοπτική κόλαση
Δεκέμβριος 27, 2015
Οι γιορτές είναι για τα παιδιά!
Δεκέμβριος 30, 2015

Γιορτάζουμε και δεν γκρινιάζουμε

2016

Μέρες γιορτινές αυτές που διανύουμε, φεύγει μια χρονιά, έρχεται η καινούργια και όλοι θέλουν να περάσουν καλά.

Να αποχαιρετήσουν το δύσκολο και θλιβερό 2015 με κάτι όμορφο και να καλοπιάσουν το δίσεκτο 2016 με χαρά, ιδιαίτερες στιγμές στο πλευρό αγαπημένων προσώπων, καλοπέραση και ξεκούραση.

 

hotelΣτα χρόνια της ευμάρειας δεν είναι σίγουρο αν εν τέλει το καταφέρναμε, σίγουρα όμως είχαμε περισσότερες δυνατότητες για να το πετύχουμε. Είχαμε κάνει γειτονιά μας τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (κάποιοι πιο προνομιούχοι πήγαιναν ακόμη πιο μακριά και εξωτικά), δεν ξέραμε πού να βάλουμε τα τόσα δώρα και τα ψώνια και οι περισσότεροι φρόντιζαν να γιορτάσουν «κάπου καλά». Οι μεγάλες πίστες είχαν την τιμητική τους, τα πολυτελή ρεστοράν το ίδιο, τα ξενοδοχεία γέμιζαν.

Κάποιοι συνεχίζουν να ζουν έτσι – και μπράβο τους. Οι περισσότεροι βολεύονται με πιο απλές καταστάσεις. Όπως γινόταν παλιά, με οικογενειακά τραπεζώματα (πολλές φορές και ρεφενέ, ο καθένας να φροντίζει για κάτι), οικιακή ψυχαγωγία με λίγο χαρτί για το καλό του χρόνου, μουσική και χορό.

ueatro

Οι γιορτές θέλουν άρτο και θέαμα. Για πολύ κόσμο το θέαμα δεν ήταν τα μπουζούκια ή τα μεγάλα κλαμπ. Αντίθετα, ήταν μια θεατρική παράσταση, μια καλή ταινία, μια συναυλία. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν γεμάτα τα θέατρα και οι κινηματογράφοι. Ανάλογα με το προσωπικό γούστο του καθενός, τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει και τον έγκαιρο προγραμματισμό, οι επιλογές είναι πολλές.

Το Do you read me εύχεται καλή Πρωτοχρονιά σε όλους, με υγεία,

δημιουργικότητα, λιγότερη γκρίνια και περισσότερα χαμόγελα!

snowflake-15

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *